ПоддержатьУкраїнська

У Харкові експодатківець влаштував стрілянину в метро та поранив студента (фото)

Анастасія Богомолова
Анастасія Богомолова

Все публикации на сайте Стопкор журналистка Анастасия Богомолова

У Харкові експодатківець влаштував стрілянину в метро та поранив студента (фото)

Слобідьска окружна прокуратура м. Харкова здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно колишнього співробітника податкової поліції ГУ ДПС в Харківській області за фактом хуліганства, вчиненого із застосуванням вонеепальної зброї . Поранено студента.

 У Харкові експодатківець влаштував стрілянину в метро та поранив студента Фото: ХС| Харків

Як повідомив керівник окружної прокуратури Ігор Білодід, досудовим розслідуванням встановлено, що 17 листопада 2021 року біля 23 години у вагоні поїзду метро між колишнім співробітником податкової поліції ГУ ДПС в Харківській області та групою студентів стався словесний конфлікт з приводу носіння масок.

 Стрілялину вчинив колишній працівник Податкової служби: Харківска обласна прокуратура

Чоловік почав робити вказаним особам зауваження щодо неправильного носіння ними масок. У свою чергу, студенти почали нецензурно лаятись в адресу чоловіка.

Після виходу з вагону, на платформі станції метро «Держпром», конфлікт загострився та студенти почали штовхати чоловіка. Потім колишній поліціянт дістав пістолет та здійснив декілька пострілів вгору та у ногу одного зі студентів. Колишній співробітник податкової поліції ГУ ДПС в Харківській області пояснив свої дії необхідною самообороною.

 Експодатківець пояснив свої дії необхідною самообороною Фото: ХС| Харків

Досудове розслідування здійснюється підрозділом дізнання відділу поліції в метрополітені ГУНП в Харківській області.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи

Нагадаємо: 

  • У середу 22 вересня у Полтаві чоловік напав на жінку, влаштував стрілянину, посадив її в автомобіль та поїхав у невідомому напрямку. Поліція розшукала та затримала зловмисника.
  • У Чернівцях у п'ятницю 18 вересня ввечері сталася стрілянина. Зловмисник відкрив вогонь по автомобілю, в якому були діти.
  • У Полтаві 6 вересня дев’ятнадцятирічна дівчина зайшла до школи та вчинила стрілянину з арбалета. Поранені двоє вчителів.

Другие новости