ПоддержатьУкраїнська

У Києві побили Заверуху і її хлопця

StopCor
StopCor

StopCor

У Києві побили Заверуху і її хлопця

Підозрювану у вбивстві двох правоохоронців Віту Заверуху разом з її хлопцем Олесем Черняком побили в Києві.

Про це Черняк написав у себе в блозі.

Він стверджує, що їх побили активісти націоналістичної організації С14 за те, що Заверуха відмовилася підкорятися їхнім вимогам та публічно заявити про те, що її звільнення сталося завдяки активній діяльності учасників організації С14.

У свою чергу в С14 заявили, що саму Віту Заверуху ніхто не бив, а її хлопець отримав по обличчю за те, що раніше образив одну людину.

Також на ситуацію відреагував народний депутат Ігор Мосійчук. Він заявив, що активісти, які побили Заверуху і її хлопця, не є українськими націоналістами, а просто "мусора" в найгіршому значенні цього слова.

"І ще — попереджаю — я не Сергій Пашинський і в ногу стріляти не буду. Перед тим, як наблизитися до мене і моїм друзів, краще зважте ризики", - додав депутат.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що нібито активістка Вікторія Заверуха, яку звинувачують у вбивстві двох поліцейських, спробувала перерізати собі горло.

Другие новости

Британия советует своим гражданам избегать любых поездок в Украину, — сайт британского правительства.

Британия советует своим гражданам избегать любых поездок в Украину, — сайт британского правительства.

Исключение британского правительства касается Закарпатской, Ивано-Франковской, Тернопольской, Черновицкой, Львовской, Волынской, Ровенской и Житомирской областей