ПоддержатьУкраїнська

У "ЛНР" заявили, що група українських розвідників підірвалася на розтяжці

StopCor
StopCor

StopCor

У 'ЛНР' заявили, що група українських розвідників підірвалася на розтяжці

Група українських розвідників, яка зникла в Луганській області під час виконання бойового завдання, підірвалася на розтяжці. При цьому командир групи кинув своїх бійців вмирати.

Відповідну заяву зробили в так званій "Народної міліції ЛНР".

Повідомляється, що українська розвідувальна група просила підмогу по рації, проте ніхто не прийшов до них на допомогу. Заклик українських розвідників був перехоплений в "ЛНР". У "Народній міліції ЛНР" також відзначили, що судячи з повідомлення українських розвідників, вони підірвалися на розтяжці.

"Ми не стали туди сунутися, тим більше що їх ніби як шукали. Насправді їх ніхто не шукав, ніхто не прийшов на допомогу, їх залишили вмирати", – заявили в "ЛНР".

Нагадаємо, 11 лютого з'явилася інформація про те, що в Луганській області пропала група українських розвідників. Українська розвідувальна група дислокувалася на Луганщині та виконувала завдання на передньому краї позицій сил АТО. У завдання групи входило спостереження за противником на передніх позиціях.

Пізніше в так званій "Народної міліції ЛНР" допустили, що українські розвідники просто могли бути ліквідовані при спробі проникнути на територію терористичної республіки. Також була присутня версія про те, що вони могли бути взяті в полон.

Другие новости