ПоддержатьУкраїнська

У Львові хірург медичної служби Академії сухопутних військ "погорів" на хабарі

StopCor
StopCor

StopCor

У Львові хірург медичної служби Академії сухопутних військ 'погорів' на хабарі

Служба безпеки України спільно з Військовою прокуратурою Західного гарнізону затримала на хабарі в Львові хірурга медичної служби Академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного.

У прес-центрі спецслужби розповіли, що здирник вимагав тисячу доларів США від батька одного з курсантів вишу за виготовлення медичних документів для звільнення його з лав Збройних Сил України за станом здоров'я. Кандидата медичних наук затримали на робочому місці після одержання всієї суми хабара.

"Відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу України – одержання неправомірної вигоди. Слідчі дії тривають", – додали в спецслужбі.

У Львові хірург медичної служби Академії сухопутних військ ''погорів'' на хабарі

Раніше працівники військової прокуратури затримали начальника управління житлового господарства Львівської міської ради Юрія Гольця за підозрою в отриманні хабара розміром 90 тисяч гривень.

Нагадаємо, співробітники Служби безпеки України спільно з Національною поліцією затримали на хабарі начальника комунального підприємства у сфері житлово-комунального господарства.

Другие новости