ПоддержатьУкраїнська

На Донбасі поширюють чутки про деблокаду регіону Росією

StopCor
StopCor

StopCor

На Донбасі поширюють чутки про деблокаду регіону Росією

Міністерство державної безпеки бойовиків самопроголошеної "Донецької народної республіки" почало активно поширювати серед населення чутки про деблокаду Донбасу Росією.

Про це повідомив координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"У населених пунктах, підконтрольних "ДНР", агентура "МДБ ДНР" почала посилено поширювати чутки про те, що "Росія не допустить блокади" окупованих територій з боку України", – йдеться в повідомленні.

Тимчук розповів, що "міністерство держбезпеки" поширює серед населення інформацію про те, що в разі повної блокади російські війська "увійдуть і знімуть блокаду", яким чином не уточнюється. Він написав, що чутки поширюються по звичайних каналах: черги в магазинах, на зупинках громадського транспорту і ринках.

"Ці чутки трошки пом'якшують резонанс серед місцевого населення, викликаний загрозою повної блокади ОРДЛО з припиненням "пенсійного туризму" і поїздок жителів "ДНР" за закупівлями продовольства на підконтрольну Україні територію", – написав він.

Раніше повідомлялося, що командування російських військ перекинуло на Донеччину розвідпідрозділи спецназу ГРУ РФ, які готують ряд "гучних" диверсій проти підрозділів ЗСУ та командування сил АТО.

Нагадуємо, російське військове командування обладнало нові артилерійські склади та бази зберігання на кордоні з Україною для прискорення доставки зброї та боєприпасів на Донбас.

Другие новости