ПоддержатьУкраїнська

У Львові наркоторговець заплатив поліцейським 120 тисяч гривень за "дах"

StopCor
StopCor

StopCor

У Львові наркоторговець заплатив поліцейським 120 тисяч гривень за 'дах'

Слідчі генеральної прокуратури України затримали у Львові працівників поліції та наркоторговця, який заплатив їм 120 тисяч гривень за "дах" для його незаконного бізнесу.

Про це розповіли в прес-службі ГПУ.

"17 січня 2017 року, під час вдалої спільної спецоперації прокуратури Львівської області та працівників управління внутрішньої безпеки Національної поліції затримано організатора незаконних оборудок", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці розповіли, що було задокументовано факт надання ним хабара в сумі 120 тисяч гривень працівникам поліції за невтручання та сприяння розвитку наркобізнесу.

У відомстві повідомили, що під час обшуку за місцем проживання наркоторговця силовики вилучили грошові кошти в сумі 5000 євро. Також затримано ще трьох його спільників.

Раніше повідомлялося, що співробітники служби безпеки України та оперативники пенітенціарної служби ліквідували на Полтавщині канал постачання наркотиків до однієї з виправних колоній.

Нагадуємо, в Одесі співробітники Служби безпеки України та військової прокуратури проводили обшук у будівлі управління патрульної поліції. Слідчі дії пов'язані із незаконним зберіганням наркотиків.

Другие новости