ПоддержатьУкраїнська

У Львові затримали чиновницю з хабарем у руках

StopCor
StopCor

StopCor

У Львові затримали чиновницю з хабарем у руках

У Львові начальник відділу доходів і зборів з фізичних осіб районної державної податкової інспекції вимагала та отримала від підприємця 400 доларів США хабара, про це повідомляє Головне управління Національної поліції у Львівській області.

Працівниками Управління захисту економіки та військовою прокуратурою Львівського гарнізону Західного регіону України припинено систему вимагання та отримання неправомірної вигоди керівником відділу районної ДПІ ГУ ДФС у Львівській області.

За неперешкоджання підприємницької діяльності чиновниця вимагала від суб'єкта господарювання 400 доларів США в якості хабара.

У Львові затримали чиновницю з хабарем у руках

За даним фактом військовою прокуратурою відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Під час отримання грошових коштів начальника відділу доходів і зборів з фізичних осіб ДПІ правоохоронці затримали у службовому кабінеті.

Посадовця затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

У Львові затримали чиновницю з хабарем у руках

Одночасно у процесі проведення санкціонованого обшуку робочого кабінету виявлено та вилучено ще 4 тис. грн у конверті.

Затриманій загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5-ти до 10-ти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3-х років, з конфіскацією майна.

Другие новости