ПоддержатьУкраїнська

У Марганці на закритому сміттєвому полігоні, про роботу якого "СтопКор" робив розслідування, сталася пожежа

StopCor
StopCor

StopCor

У Марганці на закритому сміттєвому полігоні, про роботу якого 'СтопКор' робив розслідування, сталася пожежа

На закритому полігоні твердих побутових відходів по вулиці Нікопольській у Марганці сталась пожежа. Про це повідомили у прес-службі ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.

До місця події було направлено рятувальників 33-ї державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.

Пожежа виникла на відкритій території полігону.

Пожежні рятувальники приступили до ліквідації пожежі яка розповсюдилась на площу 500 м кв, горіло сміття.

Причину виникнення надзвичайної ситуації наразі встановлюють правоохоронні органи.

Локалізували пожежу о 10:50, а ліквідували о 13:35.

Загиблих та травмованих немає.

У Марганці на закритому сміттєвому полігоні, про роботу якого ''СтопКор'' робив розслідування, сталася пожежа

До пожежно-рятувальних робіт було залучено 5 чоловік особового складу та 1 одиниця спеціальної техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Нагадаємо, депутат Марганецької міської ради Олександр Бондаренко та його брат Віталій були героями розслідувань журналістів "СтопКору".

Так під час зйомок сюжету про сміттєву мафію у травні 2016 року у Марганці на Дніпропетровщині на знімальну групу "СтопКору" накинувся брат місцевого депутата Олександра Бондаренка – Віталій.

У Марганці на закритому сміттєвому полігоні, про роботу якого ''СтопКор'' робив розслідування, сталася пожежа

Під час розслідування журналісти з'ясували, що мер міста доручила вивезення сміття приватній фірмі. За умовами конкурсу, який провели з порушеннями, непотріб мали вивозити за межі міста – до Нікополя. На ділі – відходи складують у самому Марганці на закритому полігоні. Фірма "Тандем транс сервіс", яка за сумнівних умов виграла конкурс, пов'язана із депутатом місцевої ради, головою однієї з політичних сил та поплічником очільниці міста – Олександром Бондаренком.

Другие новости