ПоддержатьУкраїнська

У НАУ новий виконуючий обов'язки ректора

StopCor
StopCor

StopCor

У НАУ новий виконуючий обов'язки ректора

Міністерство освіти і науки призначило виконуючим обов'язки ректора Національного авіаційного університету Тамару Іванову, повідомив заступник міністра освіти і науки, керівник апарату Роман Греба.

"Сьогодні вранці представив колективу Національного авіаційного університету України нового в. о. ректора – Іванову Тамару Вікторівну", – написав Греба в Facebook.

Він зазначив, що колектив НАУ повинен сконцентруватися на питаннях підготовки студентів та розвитку науки, а оцінку дій керівництва по використанню майна ВНЗ повинні дати правоохоронні органи.

Тамара Іванова є проректором з навчальної та методичної роботи в НАУ.

Нагадаємо, 26 серпня тимчасово виконуючого обов'язки ректора Національного авіаційного університету Володимира Харченка затримали при отриманні першої частини хабара у розмірі 100 тисяч євро в робочому кабінеті. За даними НАБУ, Харченко вимагав хабар за відновлення на посаді професора університету, якого раніше звільнили, а потім в судовому порядку відновили на посаді.

В цей же день Міносвіти і науки України звільнило Харченка з посади в. в. о ректора НАУ.

27 серпня детективи Бюро провели обшук в будинку ректора, де виявили близько 5 млн грн (1,5 млн грн, 50 тис дол. США, 70 тис. євро, 3 тис. фунтів стерлінгів, інша валюта), а також 9 злитків золота масою від 2 до 20 грамів.

Другие новости