ПоддержатьУкраїнська

У Рівному артистці Поляковій влаштували бойкот

StopCor
StopCor

StopCor

У Рівному артистці Поляковій влаштували бойкот

Українська артистка Ольга Полякова, їдучи в Рівне на концерт, не очікувала акцій протесту місцевих активістів. Її звинуватили в роботі на Росію та в тому, що вона давала концерти на окупованих територіях: в Криму, "ДНР" та "ЛНР".

У Рівному артистці Поляковій влаштували бойкот

Новину повідомляє "Преса України".

Сьогодні у Рівному активісти намагалися зірвати концерт співачки Ольги Полякової. Під стінами драмтеатру зібралися десятки людей, які бойкотували цей захід.

На лінію 102 навіть надійшло повідомлення про замінування драмтеатру. Усіх людей довелося вивести з приміщення. Понад дві години тривала "боротьба" співачки та місцевих активістів. Зрештою, Ольга Полякова на своїй сторінці у Фейсбук повідомила, що концерт відбудеться. Після кількох годин затримки виступ співачки таки розпочався.

"Я розповіла, що з самого початку була проти окупації та проти агресії. Моя позиція чітка і зрозуміла. Після цього вони повідомили, що концерт не відбудеться і пішли, хоча підстав для цього не було, бо всі квитки продано", – розповіла співачка.

Оля Полякова відзначила, що після повідомлення про замінування, правоохоронці евакуювали глядачів з приміщення (близько 700 осіб), однак сама Оля залишилася біля будівлі.

"Я вважаю, що це злочин, це загроза моєму життю, життю мого колективу та усіх глядачів. Я викликала поліцію і напишу заяву щодо наклепу, перешкоджання комерційній діяльності та погрози життю громадян. Я маю право виступати в своїй країні, а люди, які придбали квитки, мають право прийти на концерт", – додала вона.

Нагадаємо, російська співачка українського походження Лоліта Мілявська – persona non grata в Україні. СБУ заборонила їй перетинати кордон і знаходитися на українській території.

Другие новости