ПоддержатьУкраїнська

Журналісти опублікували кадри нічних розваг "еліти" "ДНР" в окупованому Донецьку

StopCor
StopCor

StopCor

Журналісти опублікували кадри нічних розваг 'еліти' 'ДНР' в окупованому Донецьку

Журналісти української телепрограми "Гроші" зняли сюжет про нічне життя мажорів в окупованому Донецьку.

Як говориться в програмі, в минулому, 2016, році, в окупованому Донецьку почали масштабно розвиватися різні розважальні заклади. Про це передає "Діалог.UA".

Журналісти опублікували кадри нічних розваг ''еліти'' ''ДНР'' в окупованому Донецьку

Журналісти розповіли про одного донецького мажора Давида Паляна, який є співвласником ресторану "Пиу Густо" в окупованому бойовиками Донецьку. Він постійно виїжджає на відпочинок в Одесу та Київ, а в соцмережах хвалиться знімками, на яких зображений разом з учасницею українського шоу "Холостяк" в столичному клубі.

У той час, коли на Донбасі в 2015 році йшли активні бойові дії, Палян жив в Одесі. Разом зі своїм батьком Саркісом він періодично виїжджає з Донецька до Південної Пальміри.

https://youtu.be/o_T7ZTb4Ezo?list=PLzg4Ge9VHZEwqoLEcToXT_L3FA_YBjean

Також журналісти опублікували відео, зняте в ресторані Паляна. Саме тут люблять проводити час нові "господарі" Донецька. Для них влаштовують різні шоу-програми та готові нагодувати найвишуканішими стравами.

Виявилося, що Паляна "кришує" так званий "міністр доходів" Олександр Тимофєєв, який має прізвисько Ташкент.

Розповіли журналісти й про інший ресторан – "Штальман", де відпочивають "парламентарії" і "міністри" псевдореспублікі. А володіє цим закладом Павло Губарєв.

Також в сюжеті йдеться про нічний Донецький клуб Shakhtar Plaza. Ціни тут вищі, ніж в Києві, але це не зупиняє донецьку "еліту".

У той час як нові "господарі" міста розважаються в крутих клубах і ресторанах, прості жителі насилу виживають, оскільки ціни на окупованій території Донецької області катастрофічно зросли.

Другие новости