ПоддержатьУкраїнська

У Росії записали пісню про Моторолу і Гіві

StopCor
StopCor

StopCor

У Росії записали пісню про Моторолу і Гіві

Чичеріна, російська співачка, яка регулярно навідується на Донбас, щоб своєю творчістю підтримати "ополчення", написала пісню і зняла кліп, присвячені загиблим бойовикам Гіві та Моторолі.

Новину повідомляє "Преса України".

Пісня має назву "Рвати". Кліп до неї був опублікований на офіційному каналі Чичеріної в YouTube. У ньому в кадрах постійно з'являються особи підірваних Михайла Толстих (Гіві) і Арсенія Павлова (Моторола).

Повідомляється, що пісня присвячена "героям Донбасу". У тексті виконавиця співає про те, як росіяни воюють в чужих містах і гинуть. Але їм не шкода ні життя, ні свинцю. Також ролик містить в собі кадри з похорону обох бойовиків.

Кліп викликав гарячу дискусію в мережі. Чичеріну і хвалять, і лають за таку творчість. Одні користувачі пишуть, що пісня дуже класна і радіють тому, як гнівно її сприйняв український сегмент мережі. Інші лають співачку, зокрема і за те, що в кліпі вона "забула включити" кадри тортур, влаштованих Гіві для українських військовополонених, а також зізнання на камеру Мотороли у вбивство ним 15 бійців ЗСУ.

Нагадаємо, в мережі опубліковано відео, зняте, очевидно, одним з російських телеканалів, в якому в зворушливій манері показана зустріч бойовиків "Гіві" і "Мотороли" після їх загибелі.

Другие новости