ПоддержатьУкраїнська

У штабі АТО доповіли про втрати серед військових

StopCor
StopCor

StopCor

У штабі АТО доповіли про втрати серед військових

Бойовики знизили кількість обстрілів, але все ж їхні вогневі атаки залишаються доволі інтенсивними. За даними штабу АТО станом на ранок, 13 лютого, за добу російсько-терористичні сили багаторазово відкривали вогонь з мінометів та БМП, а також інших видів зброї.

Новину повідомляє прес-центр штабу АТО.

Непроста ситуація зберігається на приморському напрямку: мінометами різних калібрів бойовики крили райони під Павлополем, Новотроїцьким та Красногорівкою. Гранатометний вогонь та вогонь зі стрілецької зброї відкривали неподалік тих же населених пунктів, а також Гнутового, Новогригорівки, Чермалика, Миколаївки, Лебединського, Водяного та Широкиного. Робота снайперів противника фіксувалася в районі населених пунктів Мар'їнка та Новотроїцьке, а  Новогригорівку обстрілювали з БМП.

"На Донецькому напрямку з мінометів обстріляли Верхньоторецьке та Авдіївку. З гранатометів та стрілецької зброї – Зайцеве, Піски, Новоселівку Другу, Кам'янку, Луганське. По позиціях в районі Авдіївки вогонь вела БМП противника. По Троїцькому, Новоселівці Другій та Кам'янці " снайпери», – йдеться в повідомленні прес-центру.

Щодо Луганського напрямку, то тут працювали гранатомети та стрілецька зброя окупаційних військ. З них гатили по населених пунктах Новоолександрівка та Новозванівка. Загалом у штабі нарахували 67 випадків порушення режиму тиші противником. Один український військовий в ході бойових дій дістав поранення.

Нагадаємо, станом на шосту вечора 12 лютого 2017 року терористи вже 33 рази обстріляли позиції українських військових. Серед ЗСУ втрат немає.

Другие новости