ПоддержатьУкраїнська

У штабі АТО розповіли про нові втрати серед військових

StopCor
StopCor

StopCor

У штабі АТО розповіли про нові втрати серед військових

Майже півсотні обстрілів за добу, 15 лютого, принесли нові втрати для ЗСУ у зоні АТО. У штабі АТО повідомили про те, що один наш військовий загинув, троє поранено та один травмований. Бойовики лютували в районі Авдіївки та поблизу Маріуполя.

Новину повідомив прес-центр штабу АТО.

На Маріупольському напрямку протягом середи, 15 лютого, незаконні збройні формування з мінометів та БМП обстрілювали Водяне.

"З БМП, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – Широкине, Гнутове, Водяне, Павлопіль. По Новотроїцькому вогонь вів снайпер. На Донецькому напрямку зі 120 та 82 міліметрових мінометів обстрілювали наші позиції в районі Авдіївки, Опитного та Новоселівки Другої, а з гранатометів – Зайцеве та Піски", – йдеться у повідомленні прес-центру штабу АТО.

На Луганському напрямку, за словами речника прес-центру Леоніда Матюхіна, під обстрілами опинились населені пункти Кримське, Новоолександрівку та Новозванівку. Снайпер бойовиків вів вогонь по позиціях ЗСУ поблизу Лобачевого.

Загалом зафіксовано 49 обстрілів. На жаль, один наш військовий загинув, троє поранено й один травмований. Однак де саме, ЗСУ зазнали втрат – не уточнюється.

Нагадаємо, у середу, 15 лютого, в день позиції Збройних сил України поблизу Авдіївки були обстріляні проросійськими бойовиками з 120-мм мінометів.

Другие новости