ПоддержатьУкраїнська

У столиці приватний будинок обстріляли з вогнепальної зброї

StopCor
StopCor

StopCor

У столиці приватний будинок обстріляли з вогнепальної зброї

Інцидент із застосуванням вогнепальної зброї стався в Дарницькому районі Києва після дев'ятої вечора, 18 квітня. Невідомий обстріляв приватний будинок на вул. Крутій, вибивши скло.

У столиці приватний будинок обстріляли з вогнепальної зброї

Новину повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

39-річний власник будинку почув звуки, схожі на два постріли та розбиття скла. Коли підійшов до вікна, помітив отвір. Після цього чоловік вийшов на подвір'я, але нікого не побачив і викликав поліцію.

Слідчо-оперативна група обстежила місце події, вилучила два пижі-амортизатори й дріб. До огляду залучили кінолога зі службовим собакою, які простежили слід до дороги.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною четвертою статті 296 (хуліганство) Кримінального кодексу.

В рамках кримінального провадження проводяться слідчі дії для з'ясування мотивів здійснення злочину. Зараз правоохоронці проводять відпрацювання території, прилеглої до місця події для встановлення можливих свідків і очевидців.

Крім того, проводяться інші оперативно-розшукові заходи для затримання зловмисника. За вчинення такого правопорушення передбачено до семи років позбавлення волі.

Нагадаємо, журналісти "Слідство.інфо" потрапили під вогонь з вогнепальної зброї під час зйомки одного зі своїх сюжетів. Темою цього розслідування було навколо статку й маєтків олігарха Ріната Ахметова в столичному районі.

Другие новости