ПоддержатьУкраїнська

У столиці судитимуть керівництво банку за розкрадання 78 мільйонів гривень

StopCor
StopCor

StopCor

У столиці судитимуть керівництво банку за розкрадання 78 мільйонів гривень

Слідчі Служби безпеки України завершили досудове розслідування щодо екс-керівників київського банку, які розікрали 78 мільйонів гривень.

Про це розповіли в прес-службі СБУ.

"Слідчі завершили досудове розслідування у справі щодо заволодіння у жовтні-листопаді 2014 року понад 78 мільйонами гривень посадовцями установи. Слідчі СБУ також встановили, що серед привласнених ділками коштів були гроші з українського бюджету та міжнародних фінансових установ", – йдеться в повідомленні.

Правоохоронці розповіли, що зараз триває досудове слідство, відкрите за ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 28 та ч. 2 ст. 366 Кримінального кодексу України.

У відомстві повідомили, що до одного з підозрюваних у кримінальному провадженні застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Раніше повідомлялося, що оперативники управління захисту економіки Чернігівщини виявили, що посадові особи комунального підприємства Чернігова присвоїли більш як 33 мільйони гривень державних субвенцій.

Нагадуємо, міністерство внутрішніх справ України повідомило, що правоохоронці викрили схему розкрадання бюджету чиновниками на загальну суму 280 мільйонів гривень.

Другие новости