ПоддержатьУкраїнська

8 лютого 2017 - прогнози погоди по обласним центрам України

StopCor
StopCor

StopCor

8 лютого 2017 - прогнози погоди по обласним центрам України

У середу в Україні прогнозується хмарна погода з проясненнями. Майже на всій території країни очікується суха погода. Місцями у північних, центральних областях та в Криму висока ймовірність снігу. Температура повітря вночі становитиме -17...-3 градуси, удень -9...+8. Вітер змінних, переважно північних, західних, північно-західних і південно-західних напрямків, 1-7 м/с.

У північних областях буде хмарна погода з проясненнями. У регіоні очікується переважно суха погода. У Сумській області можливий дрібний сніг. Уночі градусники покажуть -8...-3, удень температура – від -5 до -2 градусів. Вітер північний, західний і північно-західний, 2-6 м/с.

У південних областях – хмарна погода з проясненнями, у регіоні буде суха погода за даними Sinoptik.ua. Вночі стовпчики термометрів покажуть -11...-3 градуси, вдень повітря прогріється до -5...+2. Вітер західний, південно-західний і північно-західний, 3-7 м/с.

У Криму прогнозується хмарна погода з проясненнями. На півострові висока ймовірність снігу. В Євпаторії, Красноперекопську опадів не передбачається. Уночі температура повітря буде коливатися в межах -8...-4 градусів. Денна температура повітря становитиме від +3 до +8. Вітер північних, західних і північно-західних напрямків, 2-11 м/с.

У східних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні буде переважно суха погода. Вночі температура повітря -13...-6 градусів, денна становитиме -9...-3. Вітер північний та північно-західний, 1-7 м/с.

У західних областях прогнозується хмарна погода з проясненнями, на більшій частині регіону буде суха погода. Температура повітря вночі опуститися до -17...-5 градусів, удень стовпчики покажуть -9...+1. Вітер північний, західний, південно-західний і північно-західний, 1-6 м/с.

У Карпатах – сонячна погода, у регіоні опадів не передбачається. Температура повітря вночі до -9, удень – до -4 градусів. Вітер переважно північний, південний, південно-західний і північно-східний, 1-4 м/с.

У центральних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні буде переважно суха погода. У Полтавській області можливий дрібний сніг. Уночі стовпчики термометрів покажуть -11...-5 градусів, удень – до -6...0. Вітер західний, північний і північно-західний, 1-7 м/с.

Другие новости