ПоддержатьУкраїнська

У столиці затримали озброєного чеченського розвідника

StopCor
StopCor

StopCor

У столиці затримали озброєного чеченського розвідника

Поліцейські столиці під час патрулювання затримали автомобіль з озброєними людьми. Один з них виявився чеченським розвідником.

У столиці затримали озброєного чеченського розвідника

Новину повідомляє "Київ оперативний" в соцмережі.

Повідомляється, що патрульні помітили підозрілий автомобіль на вулиці Басейній, що в центрі Києва. Це був Mercedes ML на грузинських номерах. Поліцейські звернули на нього увагу тому, що за описом він був схожий з автомобілем, на якому втекли грабіжники і який був оголошений в розшук.

"При поверхневому огляді виявили у водія, громадянина Грузії, два пістолети Glock і Стєчкіна (АПС) з бойовими патронами", - йдеться в повідомленні.

Коли затримані пред'явили документи, виявилося, що один з них Тимур Махаурі входить до складу Чеченського батальйону імені шейха Мансура. Документ виписаний на українській мові. Згідно з ним, чеченець в Добровольчому міжнародному миротворчому батальйоні виконує завдання розвідника. Слід зазначити, що база батальйону розташована в секторі "Маріуполь" в зоні АТО.

Нагадаємо, 11 січня невідомі напали з вогнепальною зброєю на зятя грузинського Президента Георгія Маргвелашвілі. Чоловік був поранений, він госпіталізований.

Другие новости