ПоддержатьУкраїнська

У Сумах за великий хабар судитимуть голову сільради

StopCor
StopCor

StopCor

У Сумах за великий хабар судитимуть голову сільради

До суду надійшов обвинувальний акт відносно голови та начальника юридичного відділу Битицької сільської ради.

21 жовтня 2016 року до суду надійшов обвинувальний акт відносно голови та начальника юридичного відділу Битицької сільської ради, які обвинувачуються у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 368 КК України (одержання службовою особою, яка займає відповідальне становище, неправомірної вигоди в особливо великому розмірі для себе, за вчинення дій в інтересах того, хто дає неправомірну вигоду, з використанням наданої їм влади та службового становища, за попередньою змовою групою осіб, поєднане з вимаганням), повідомляє прес-служба зарічного суду міста Суми.

Ухвалою суду у справі призначено підготовче судове засідання на 28 жовтня 2016 року о 09:30.

Справа розглядається колегіально: головуючий суддя – Шершак М.І, судді – Грищенко О.В., Клименко А.Я.

Голова та начальник юридичного відділу Битицької сільської ради Сумського району підозрюються у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 368 КК України (одержання за попередньою змовою групою осіб неправомірної вигоди в особливо великому розмірі (два з половиною мільйона гривень) – за позитивне вирішення питання про укладення угоди та надання в оренду земельної ділянки).

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, пійманий на хабарі посадовець стверджував, що збирався пустити сто тисяч доларів на розвиток села.

Другие новости