ПоддержатьУкраїнська

У запорізькому аеропорту літак при посадці загруз в бетоні

StopCor
StopCor

StopCor

У запорізькому аеропорту літак при посадці загруз в бетоні

У запорізькому аеропорту сталася НП: пасажирський літак "Міжнародних авіаліній України", що здійснював рейс PS085 Київ-Запоріжжя, приземлився в незастиглий бетон. В результаті налиплого розчину повітряне судно не змогло здійснити наступні рейси.

Новину повідомляє прес-служба МАУ, передає "Преса України".

Так, лайнер виконував рейс з Києва і після приземлення виїхав на ділянку аеродрому, де був незастиглий бетон. Хоча, як заявляє авіакомпанія, від запорізького аеропорту вони отримали підтвердження про готовність приймати рейси.

Розчин потрапив на стійки шасі та нижню частину фюзеляжу, турбіни двигунів і крила. Однак прес-служба аеропорту спростовує інформацію про цю подію і пошкодженні літака.

Для розслідування інциденту МАУ створили комісію із залученням фахівців Державної авіаційної служби України.

До цього всі рейси компанії будуть виконуватися з аеропорту Дніпра.

У той же час, в запорізькому аеропорту відзначили, що ніяких надзвичайних подій не відбувалося.

"У бетон літак не в'їжджав і ніяких пошкоджень при посадці не сталося. Життю і здоров'ю пасажирів нічого не загрожує. Зараз аеропорт працює в штатному режимі. Після посадки літака МАУ, решта літаки продовжували сідати й злітати", – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, пасажирка літака А380 авіакомпанії Emirates, що здійснював рейс з Дубая в Париж, пережила пологи прямо на борту, перебуваючи в небі. Дитина народилася без ускладнень.

Другие новости

Осторожно, мошенники: в сети 'перепродают' слоты в электронной очереди для оформления документов

Осторожно, мошенники: в сети "перепродают" слоты в электронной очереди для оформления документов

Свободные места в электронных очередях заранее бронируют так называемые посредники, после чего предлагают "перепродать" их с "наценкой" людям, нуждающимся в оформлении документов