ПоддержатьУкраїнська

Український "Антонов" планує налагодити партнерські стосунки з РФ

StopCor
StopCor

StopCor

Український 'Антонов' планує налагодити партнерські стосунки з РФ

Велике українське підприємство "Антонов" та компанія РФ "Волга-Дніпро" зацікавлені у відновленні співпраці. Сторони вже почали проводити таємні переговори.

Новину повідомляють російські ЗМІ, передає "Преса України".

Після того, як відносини України та Росії погіршились через агресію на сході української держави, дві сусідні країни обірвали певні зв'язки. Наразі сторони нібито обговорюють питання продовження льотної придатності повітряних суден компанії РФ "Волга-Дніпро" в Ульяновську. Мова йде про літаки Ан-124–100 "Руслан". Крім того, українська компанія може отримати документацію для продовження ресурсу літаків Іл-76.

"Задля досягнення домовленостей зацікавлені обидві сторони, але остаточне рішення поки не прийнято через складні взаємини між двома країнами", – відзначають росЗМІ.

За словами експертів, однієї домовленості між компанії не достатньо для реалізації їх планів. Відповідне рішення про співпрацю також має прийняти ВРУ. Нагадаємо співпраця "Антонова" та "Волги-Дніпро" припинилась після анексії Криму. До слова, інформацію про те, що компанії націлились знову співпрацювати надало джерело, близьке до Кабміну.

Другие новости