ПоддержатьУкраїнська

Українцям порадили не сподіватися на швидке повернення окупованого Сходу

StopCor
StopCor

StopCor

Українцям порадили не сподіватися на швидке повернення окупованого Сходу

Російська Федерація не збирається залишати окуповані території Донецької та Луганської області.

Таку думку висловив журналіст Роман Цимбалюк, який прокоментував слова російського прем'єр-міністра Дмитра Медведєва про те, що в Кремлі не очікують швидкого скасування санкцій країн Заходу, новину передає "Преса України".

Він зазначив, що в Російській Федерації не люблять говорити про те, чому країни Заходу ввели санкції, хоча іноді кажуть, що це нібито "підла політика" стримування "мирної" Росії. Цимбалюк зазначив, що деякі росіяни впевнені в тому, що це не їх влада, а якраз країни Заходу ввели продуктове ембарго.

Журналіст переконаний, що російський прем'єр-міністр говорить про те, що найближчим часом санкції з Росії не будуть зняті тому, що Кремль не збирається залишати окуповані території Донецької та Луганської області.

Крім того, журналіст закликав громадян України не сподіватися на те, що найближчим часом настане нормалізація відносин з Росією.

"Позбутися ілюзій треба й українцям. Особливо в частині налагодження відносин з РФ, обміну Криму на Донбас або навпаки. Щоб щось на щось обміняти, потрібно це для початку мати. У конфліктах такого роду, коли територія була захоплена військовим шляхом, обмін не працює. Вести розмови на цю тему недалекоглядно, особливо коли за столом сидить шулер", - зазначив Цимбалюк.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українські військові звільнили нові території в зоні бойових дій в Луганській області від бойовиків Донбасу.

Другие новости