ПоддержатьУкраїнська

В ході нових обшуків у полковника Захарченка знайшли більше 1 млрд рублів

StopCor
StopCor

StopCor

В ході нових обшуків у полковника Захарченка знайшли більше 1 млрд рублів

Під час нових обшуків у справі полковника Захарченка знайшли значну суму грошей, загалом більше 1 млрд рублів.

Про це інформують у РИА "Новости".

Суд заарештував понад мільярд рублів у справі колишнього т.в.о. голови управління "Т" Головного управління економічної безпеки і протидії корупції МВС Росії Дмитра Захарченка, обвинуваченого в отриманні хабара, повідомило РИА "Новости" джерело в правоохоронних органах.

"У справі Захарченка заарештовані гроші, в рублевому еквіваленті - понад 1 млрд рублів", - повідомляє джерело. За його словами, ці гроші, знайдені в результаті нових обшуків, належать родині Захарченка.

Інший співрозмовник агентства, знайомий з ходом розслідування, зазначив, що арешт був накладений на банківський рахунок, що належить "іншій людині".

У Пресненському суді факт арешту грошових коштів підтвердили. "Суд заарештував нові банківські рахунки в рамках кримінальної справи щодо Захарченка, але так як воно має гриф "секретно", я не можу розголошувати, кому вони належать і на яку суму накладено арешт", - заявила прес-секретар суду Анастасія Пиліна.

Нагадаємо, що раніше під час обшуку в квартирі сестри Дмитра Захарченка був виявлений склад з 8,5 млрд рублів в різній валюті. Походження цих грошей борець з корупцією пояснити не зміг.

Другие новости