ПоддержатьУкраїнська

В Івано-Франківську продовжать розгляд корупційної справи директора фонду комунального майна

StopCor
StopCor

StopCor

В Івано-Франківську продовжать розгляд корупційної справи директора фонду комунального майна

Завтра, 19 жовтня, в Івано-Франківському міському суді продовжать розглядати справу директора міського фонду комунального майна Богдана Чупірчука, якого обвинувачують у вимаганні і отриманні хабара.

Про це повідомив прес-секретар міського суду.

Зазначимо, що Б.Чупірчука затримали на одержанні неправомірної вигоди ще у березні минулого року. З того часу кілька судових засідань було перенесено через нібито незадовільний стан здоров'я обвинуваченого.

Нагадаємо, у березні минулого року Богдана Чупірчука та директора спорткомплексу Івана Слюсара затримали під час отримання хабара в сумі 5 тисяч доларів США та 7 тисяч гривень. Ці кошти вимагались для забезпечення позитивного рішення щодо здачі в оренду нежитлового приміщення на території одного зі стадіонів. На цей момент прокуратурою Івано-Франківської області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно обвинуваченого. Обвинувальний акт скеровано для розгляду по суті до Івано-Франківського міського суду за ч. 3. ст. 368 (одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України.

Другие новости