ПоддержатьУкраїнська

В Одесі не вдалося зірвати концерт скандальної Ірини Білик

StopCor
StopCor

StopCor

В Одесі не вдалося зірвати концерт скандальної Ірини Білик

Українській співачці Ірині Білик в Одесі влаштували бойкот, намагаючись не допустити, щоб її концерт відбувся. Активісти кидались яйцями, навіть побилися з правоохоронцями. Однак зірвати виступ непохитної артистки їм не вдалося.

Новину повідомляє "Преса України".

В Одесі не вдалося зірвати концерт скандальної Ірини Білик

Патріоти зібралися біля ресторану на Космонавтів в Одесі, щоб завадити виступу співачки Ірини Білик, яку спіймали на тому, що вона виступала в Криму після анексії.

"Інформація про те, що концерт Білик скасований, не відповідає дійсності", – зазначив колишній лідер одеського осередку "Правого сектора" Сергій Стерненко.

Причиною, через яку патріоти виступили проти концерту Білик в Україні, стало те, що вона відвідувала в 2015 році Крим, заїхавши з території РФ літаком з Москви.

На акції протесту присутні дві сторони - одні патріоти були проти концерту, інші, активісти організації "Чорна сотня", встали на захист співачки.

Адміністратори закладу й арт-директор Білик спробували заспокоїти людей, запропонувавши присутнім безкоштовну піцу, намагаючись, мабуть, задобрити їх таким чином. Але мітинг не припинився.

До ресторану приїхала поліція, після чого в ресторан привели саму співачку. Під час її виступу активісти розхитували огорожу, а один з учасників протесту кинув у бік співачки яйця. Його спробувала схопити поліція, через що зав'язалася сутичка з друзями цього активіста, що намагалися відбити його у поліції.

Поліція затримала і самого ініціатора пікету Сергія Стерненка, але це не зупинило протест. Після закінчення концерту патріоти почали розходитися, але запланували повторну акцію під стінами ГУНП на Єврейській. На їхню думку, поліція спрацювала неадекватно.

Нагадаємо, організатори повідомляли, що концерт Білик в Одесі скасований через скандал з поїздкою в анексований Крим.

Другие новости