ПоддержатьУкраїнська

Прифронтове містечко зазнало нищівного обстрілу бойовиків

StopCor
StopCor

StopCor

Прифронтове містечко зазнало нищівного обстрілу бойовиків

Незаконні збройні формування не тільки посилили обстріли й збільшили їхню кількість. Вони також розширили діапазон вогневих атак, все частіше направляючи їх на мирних жителів у прифронтових населених пунктах. Так, 8 червня, їхньою ціллю стала Сартана.

Новину повідомляє прес-служба Нацполіції, передає "Преса України".

Обстріл населеного пункту на Донеччині розпочався о 18.05 і тривав півгодини. Під вогонь потрапили околиці прифронтового селища. Є руйнування, пошкоджено будівлі та техніку. На місці працює поліція.

Бойовики обстріляли з великокаліберної артилерійської зброї територію, розташовану на межі Кальміуського району Маріуполя та Новоазовського району.

Внаслідок прямих влучень загорілися будівлі та техніка. Наразі загоряння ліквідовані працівниками ДСНС. Пошкоджено кілька легкових і вантажних автомобілів.

На місці працює слідчо-оперативна група Кальміуського відділення поліції та співробітники Центрального відділу поліції на чолі з начальником підрозділу Миколою Побойним.

Сформовані групи поліції, які обходять постраждалий район, слідчі документують наслідки обстрілу.

Нагадаємо, як відомо, бойовики з 27 на 28 травня люто обстріляли місто Красногорівка Донецької області. В СЦКК зафіксували руйнування і 8 постраждалих місцевих жителів. Після цього місцеві споживачі були відключені від деяких комунікацій, проте водопостачання вже відновлено.

Другие новости

Компания депутатов из Тернополя нечестно победила на тендере и получила почти 1 млн грн, — прокуратура

Компания депутатов из Тернополя нечестно победила на тендере и получила почти 1 млн грн, — прокуратура

Предоставление телевизионных услуг в Тернополе превратилось в предмет судебного разбирательства после обвинения в сговоре компании, связанной с городским депутатом