ПоддержатьУкраїнська

В окупованому Новоазовську кадирівці наводять "порядок" перед приїздом "важливої шишки"

StopCor
StopCor

StopCor

В окупованому Новоазовську кадирівці наводять 'порядок' перед приїздом 'важливої шишки'

В окупований населений пункт Новоазовськ прибув новий підрозділ бойовиків, поміж яких помічені "кадирівці". Внаслідок проведених ними заходів "на підвал" відправлений вже не перший десяток "ополченців". Прибуле формування наводить порядок перед приїздом "важливої шишки з РФ".

Новину повідомляє група "Інформаційний спротив".

"Працівниками Державтоінспекції зафіксовано прибуття в н.п.Новоазовськ особового складу і техніки одного з підрозділів батальйону "СпН МВС ДНР "Бастіон". Прибулі бойовики (з-поміж місцевих жителів Донбасу і російські найманці) одягнені в нову форму - камуфляж типу "гірка" без шевронів і знаків розрізнення. Частина бойовиків в складі батальйону - уродженці Кавказу, що носять бороди, що викликає масові чутки серед місцевого населення про прибуття підрозділу "кадирівців" з РФ", - йдеться в повідомленні "ІС".

Прибулий підрозділ скооперувалося з представниками місцевої "військової комендатури ДНР". Разом вони значно посилили контроль за ситуацією в Новоазовську. Так, у всіх перевіряють документи, в тому числі водійські посвідчення, дозволи на носіння зброї. Їх завдання – виявляти дезертирів і обшукувати автотранспорт. На блокпостах в Новоазовську, Гусельщиковому і Седовому чергують бойовики зі "спецсили МВС ДНР", на озброєнні яких перебувають БТРи.

Відзначається, що контроль здійснюється не тільки за мирним населенням, а й за "9-м окремим мотострілецьким полком морської піхоти 1-го АК ДНР". Це викликає обурення в особового складу "полку". Тільки за останні три доби новоприбулі бойовики затримали близько 20 "ополченців", що тут дислокуються. Вони знаходяться "на підвалі" в населеному пункті Безіменне.

"Серед бойовиків "полку" поширюється інформація, що зазначені дії здійснюються в переддень "візиту поважної персони" в Новоазовськ (як вказали в приватній розмові представники "чеченців", чекають "великого гостя з Москви")", - розповіли в "Інформаційному спротиві".

Нагадаємо, незаконні збройні формування на Донбасі продовжують вогневі атаки на позиції ЗСУ, за минулу добу, 17 січня, таких нарахували 61. Бойовики лютували на всіх напрямках, а на Маріупольському пустили в хід свої бронемашини піхоти.

Другие новости