ПоддержатьУкраїнська

В СБУ відреагували на заявки терористів "ДНР" стосовно обміну "беркутівців"

StopCor
StopCor

StopCor

В СБУ відреагували на заявки терористів 'ДНР' стосовно обміну 'беркутівців'

У Службі безпеки України підтвердили інформацію про те, що бойовики терористичного угруповання "ДНР" внесли в список на обмін екс-співробітників "Беркут", яких підозрюють у розстрілі учасників Майдану.

Про це заявив під час свого інтерв'ю повідомив радник голови СБУ Юрій Тандит, новину передає "Преса України".

Він зазначив, що позиція української сторони в цьому питанні проста, співробітники колишнього підрозділу "Беркут" скоїли злочини кримінального характеру і не мають ніякого відношення до війни у Донецькій і Луганській областях, тому вони не можуть бути видані.

Разом з тим Танидит відмовився уточнити інформацію, скільки людей просять видати на обмін, трьох або п'ять. Радник голови Служби безпеки України додав, що Російська Федерація постійно намагається пов'язати події під час Революції Гідності й бойовими діями в Донецькій і Луганській областях.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що радник глави Міністерства внутрішніх справ Зорян Шкіряк повідомив, що Російська Федерація внесла на обмін п'ятьох співробітників колишнього спецпідрозділу "Беркут", які підозрюються у вбивствах людей на Майдані взимку 2014 року.

Другие новости