ПоддержатьУкраїнська

В зоні бойових дій обидві сторони зазнали важких втрат

StopCor
StopCor

StopCor

В зоні бойових дій обидві сторони зазнали важких втрат

За даними штабу АТО неділя, 29 січня, була вкрай важкою як для українських військових, так і для бойовиків. Серйозних втрат обидві сторони конфлікту зазнали у районі Авдіївки, де бої тривали протягом усієї доби.

Новину повідомляє "Преса України" посилаючись на дані прес-центру штабу АТО.

Усе наявне озброєння НЗФ застосовували на Донецькому та Маріупольському секторах. У штабі зазначили, що дві сторони конфлікту зазнали серйозних втрат. Досі не уточнена кількість загиблих бойовиків, про яких загадав речник прес-центру штабу АТО Леонід Матюхін.

"Російсько-окупаційні війська продовжують обстріли з усього наявного в них озброєння по всій лінії зіткнення. За минулу добу зафіксовано 56 обстрілів. На жаль, 5 наших військових загинуло, 9 – поранено і 4 травмовано", - заявив Матюхін.

За даними штабу антитерористичної операції поблизу населених пунктів сектору М, Маріуполь, зафіксовані випадки застосування реактивних систем Град "П".

"Використовуючи реактивні системи залпового вогню БМ-21 Град, окупанти випустили 20 снарядів у напрямку наших позицій в районі Талаківки. Застосовувавши реактивну систему Град "П", артилерію 122 міліметри, міномети різних калібрів, гранатомети та стрілецьку зброю, загарбники вели вогонь по Водяному", - звітує Матюхін.

З 122 міліметрової артилерії обстрілювала бойовики Лебединське,  а от з мінометів різних калібрів – Красногорівку. По Широкиному вогонь вів БТР та БМП противника, уточнили у штабі.

"На Донецькому напрямку в районі Авдіївки окупанти двічі намагалися штурмувати наші позиції, та, зазнавши втрат, змушені були відступати. Протягом дня вони продовжили обстріли з мінометів різних калібрів по Верхньоторецькому, Авдіївці, Опитному, Луганському, Зайцевому та Кам'янці. Танки вели вогонь по Новгородському та Пісках", - резюмували у прес-центрі штабу АТО.

На Луганському напрямку з мінометів різних калібрів та гранатометів незаконні збройні формування обстрілювали Новоолександрівку, Троїцьке, Попасну, Новозванівку.

Нагадаємо,  напередодні, 29 січня, повідомлялось, що в зоні антитерористичної операції у неділю четверо військовослужбовців загинуло, а п'ятеро отримали поранення.

Другие новости