ПоддержатьУкраїнська

Вбивство Аркадія Бабченка: журналісти розпочали власне розслідування

StopCor
StopCor

StopCor

Вбивство Аркадія Бабченка: журналісти розпочали власне розслідування

Журналісти-розслідувачі розшукують записи з камер спостереження та відеореєстраторів машин у районі вбивства Аркадія Бабченка.

Ввечері 29 травня у Києві невідомі стріляли в спину російського журналіста Аркадія Бабченка. Відбулося це в його будинку. Від отриманих поранень журналіст помер у "швидкій", пише інтернет-видання "24".

"Упевнений, ви вже знаєте, що вбили Бабченка. Ми з колегами ідентифікуємо камери спостереження в цьому районі. Микольсько-Слобідська 6/2 і далі в усі сторони – на масив і до метро. Якщо у вас є камера, яка дивиться на дорогу, на подвір'я, ви знаєте людей, у яких вони є в магазинах і тому подібне – напишіть мені", – повідомив журналіст Денис Бігус.

Хто такий Аркадій Бабченко?

Це популярний опозиційний російський журналіст. У лютому 2017 року виїхав з Росії через переслідування. Спочатку переїхав в Прагу і пізніше – в Україну.

Бабченка вважають одним з засновників сучасної військової прози. Він одним з перших описав сучасні російські війни в художньому стилі. Його книги перекладено 16-ма мовами і видано в 22 країнах світу.

Другие новости