ПоддержатьУкраїнська

Війська РФ не змогли прорвати оборонні рубежі Донбасу

StopCor
StopCor

StopCor

Війська РФ не змогли прорвати оборонні рубежі Донбасу

Остання доба у зоні проведення ООС була напруженою. Попри те, що кількість вогневих атак зменшилася, російські бойовики провокували військових ЗСУ забороненою "Мінськими домовленостями" зброєю. Та попри всі старання, окупанти не змогли прорвати рубіж українських підрозділів. Про це розповіли у прес-центрі штабу ООС.

Новину передає "Преса України".

Українські військові розповіли, що за останню добу на фронті ніхто із захисників не постраждав. Проте було знищено 1 бойовика, і ще 3 – поранено.

"Російсько-окупаційні війська 42 рази порушували режим припинення вогню, з них 11 — застосовували заборонені Мінськими домовленостями міномети. Наші війська вели активну оборону та давали адекватну відповідь противнику", – зазначили в прес-центрі штабу ООС.

Також стало відомо, що російська армія продовжує обстрілювати Троїцьке, Новозванівку, Золоте у Луганській області, а також Залізне, Новгородське, шахту Бутівка на Донеччині.  Та попри це, оборонні рубежі українських підрозділів залишилися незмінними.

"За минулу добу зі складу ООС загиблих та поранених немає. За даними розвідки, втрати противника склали 1 вбитий та 3 поранених", – резюмували в прес-центрі штабу.

Другие новости