ПоддержатьУкраїнська

Викрадення Гончаренка виявилося спецоперацією СБУ, яка врятувала депутату життя

StopCor
StopCor

StopCor

Викрадення Гончаренка виявилося спецоперацією СБУ, яка врятувала депутату життя

Викрадення народного депутата Олексія Гончаренка виявилося інсценуванням Служби безпеки України. Таким чином спецслужба врятувала народного обранця від справжнього замаху, результат якого міг бути досить плачевним.

Про це журналістам повідомив глава СБУ в Одеській області Сергій Батраков.

За його словами, Олексія Гончаренка дійсно мали намір викрасти, причому замовником викрадення опинився депутат райради села Лиманське Олександр Кушнарьов. Син Кушнарьова загинув під час трагічних подій 2 травня 2014 року в Одесі. Ймовірно, таким чином він хотів помститися за свого сина.

Братаков зазначив, що Служба безпеки України заздалегідь отримала інформацію про підготовку замаху на Гончаренка. З'ясувалося, що виконавці злочину повинні були не тільки викрасти народного обранця, а й позбавити його зору, а також зламати ноги, після чого просто викинути біля дороги. Для запобігання можливої ​​трагедії СБУ інсценувала викрадення і продемонструвала відео його замовнику. Після того, як Кушнарьов переконався в вірогідості відеозапису, він заплатив за викрадення заздалегідь обумовлену суму. Таким чином спецслужба отримала необхідні докази вини останнього.

Примітно, що одеське інформаційне видання "Думська", що належить нардепу Гончаренку, першим розповсюдило інформацію про його викрадення. Згодом представники видання відзначили, що дані відомості вони поширили на прохання правоохоронців.

Нагадаємо, про затримання підозрюваних у замаху на Олексія Гончаренка повідомив прокурор Одеської області Олег Жученко. У Мережі також були оприлюднені фото замовника злочину та самого Гончаренка в ролі жертви.

Другие новости