ПоддержатьУкраїнська

Внаслідок обстрілів постраждали двоє бійців ЗСУ

StopCor
StopCor

StopCor

Внаслідок обстрілів постраждали двоє бійців ЗСУ

У четвер, 23 лютого, у зоні бойових дій на Донбасі, проросійські бойовики 41 раз відкривали вогонь по мирних населених пунктах та позиціях українських військовослужбовців. Унаслідок обстрілів двоє бійців Збройних сил України були поранені.

Як розповіли в прес-центрі штабу АТО, на Донецькому напрямку з мінометів було обстріляне Зайцеве та Кам'янка. В районі Новгородського працював снайпер ворога. Новгородське, Піски, Авдіївку, Верхньоторецьке, Луганське, Зайцеве окупанти обстріляли з гранатометів та великокаліберних кулеметів.

Нелегко було й на Луганському напрямку. Ворог застосував різнокаліберні міномети для обстрілів Попасної та Новозванівки. А мешканці Троїцького, Кримського та Новоолександрівки перебували під обстрілом гранатометів та великокаліберних кулеметів.

А по Троїцькому ворог гатив з зенітних установок. По Новозванівці стріляли зі штатного озброєння БМП.

Не дотримувались режиму тиші російсько-терористичні підрозділи й на Маріупольському напрямку. З мінометів різних калібрів обстріляли Тарамчук, а з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – Водяне, Павлопіль, Гнутове, Широкине. Ворожий снайпер цілив в українських захисників, які базуються в Широкиному.

Нагадаємо, за минулу добу, 22 лютого, штаб АТО зафіксував 54 обстріли з боку бойовиків "ЛДНР". За даними української сторони, ворог обстріляв Водяне із переносних реактивних пускових установок Град "Партизан". Загалом активні бойові дії мали місце по всій лінії фронту, зауважують у прес-центрі штабу АТО.

Другие новости