ПоддержатьУкраїнська

Впродовж доби зафіксовано 14 обстрілів позицій Збройних сил України

StopCor
StopCor

StopCor

Впродовж доби зафіксовано 14 обстрілів позицій Збройних сил України

Сьогодні з опівночі в зоні проведення бойових дій на Донбасі вже зафіксовано 14 обстрілів позицій Збройних сил України, всі вони визначені як прицільні. Про це на брифінгу повідомив речник Міністерства оборони України Дмитро Гуцуляк, передає УНН.

"З опівночі в районі проведення Операції об’єднаних сил вже зафіксовано 14 прицільних обстрілів наших опорних пунктів… Українські військові активно вели оборону, та 6 разів відкривали вогонь у відповідь… Станом на ранок сьогодні втрат серед наших військових немає", - повідомив Гуцуляк.

Додамо, 8 травня, ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишалася складною й характеризувалася збільшенням застосування противником важкого озброєння, особливо артилерії. Бойові дії найбільш активно тривали на Кримському, Світлодарському, Авдіївському та Маріупольському напрямках.

Противник 21 раз застосовував заборонене Мінськими домовленостями озброєння. У районах населених пунктів Кримське, Попасна, Троїцьке, Луганське, Зайцеве. Російсько-окупаційні війська застосовували 152 та 122-мм артилерію, міномети.

У районах населених пунктів Авдіївка, Мар’їнка, Шахта Бутівка, Широкиного тривали бої із застосуванням стрілецької зброї. Підрозділи об’єднаних сил надавали адекватну відповідь.

Другие новости