ПоддержатьУкраїнська

"Я в доміку!": під час обшуку скандальний екс-нардеп Скосар ховав докази у спідній білизні дружини

StopCor
StopCor

StopCor

'Я в доміку!': під час обшуку скандальний екс-нардеп Скосар ховав докази у спідній білизні дружини

Вихід в ефір журналістського розслідування «СтопКору» щодо діяльності скандального екс-парламентаря Ігоря Скосаря нарешті підштовхнув правоохоронців до слідчих дій: відразу за чотирма адресами, пов’язаними із колишнім нардепом, провели обшуки. Докладніше про це – у новому матеріалі Наталії Мальцевої.

https://www.youtube.com/watch?v=u0BA9h9OwCk

На світанку слідчо-оперативна група зайшла до будинку екс-нардепа Ігоря Скосаря. Варто зазначити, що офіційно він безхатько, втім, навіть цим обшуком було чітко доведено – проживає він у величезному будинку в елітній Конча-Заспі під Києвом разом із сім’єю. Будинок записаний на тещу Скосаря.

Під час обшуку слідчі виявили чимало цікавого. Знімальної групи "СтопКору" там не було, адже журналісти не можуть бути присутні на слідчих діях. Але вдалося отримати трохи інсайдерської інформації з місця подій.

Як розповів свідок Антон Клітний, у пана Скосаря досить великий будинок, в якому є басейн, сауна, гральні автомати, столи, безліч кімнат. Особливо цікавим, за словами свідка, був кабінет екс-парламентаря, де за картиною виявили сейф.

Під час обшуку також знайшли багато коробок від коштовних годинників. Цікаво, що коробки були досить великі, як від телевізора, хоча і призначені для хронометрів.

Згідно із санкцією, яку надав правоохоронцям суд, під час обшуку мали бути вилучені всі засоби зв’язку у самого Скосаря та у членів його родини. Але цього не сталося. Скосар відмовився віддавати власний смартфон та заховав його… на тілі своєї дружини Юлії.

"Слідчий намагався вилучити телефон у пана Скосаря, але той став якось там бігати, ховати той телефон, зрештою, він забіг до своєї жінки та закинув телефон їй буквально до ліжка, де вона знаходилася", – згадує свідок.

Другие новости