ПоддержатьУкраїнська

З РФ на Донбас перекинули 80 одиниць бронетехніки та 600 тонн боєприпасів

StopCor
StopCor

StopCor

З РФ на Донбас перекинули 80 одиниць бронетехніки та 600 тонн боєприпасів

Командування військових сил Російської Федерації за останній тиждень перекинуло на Донбас 80 одиниць бронетехніки та 600 тонн боєприпасів. 

Про це повідомив координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"Протягом останнього тижня для поповнення частин і підрозділів "1-го АК ДНР" і "2-го АК ЛНР" технікою, боєприпасами та особовим складом з території Росії через пункти пропуску на тимчасово окуповані території Донецької та Луганської областей було доставлено підкріплення", – йдеться в повідомленні.

Тимчук розповів, що російське командування перекинуло на окуповані території Донбасу понад 600 тонн боєприпасів і близько 2000 тонн паливно-мастильних матеріалів. Також прибули 80 одиниць бронетехніки й 10 артилерійських систем.

Раніше повідомлялося, що 14 лютого у штабі АТО зафіксували більше півсотні обстрілів з боку незаконних збройних формувань (НЗФ). По Авдіївці вели вогонь БМП та міномети. Такі ж вид озброєння відзначились у на Маріупольському напрямку. На Луганщині було спокійніше.

Нагадаємо, командування російсько-терористичних військ наказало посилити передові позиції та ешелони оборони на окупованих територіях Донбасу.

Другие новости