ПоддержатьУкраїнська

За даними "СтопКору", утримання легендарного фонтану обійдеться Умані у чверть мільйона гривень

StopCor
StopCor

StopCor

За даними 'СтопКору', утримання легендарного фонтану обійдеться Умані у чверть мільйона гривень

В Уманській міській раді підрахували, що на утримання фонтанного комплексу необхідно виділити 225 000 гривень. Про це йдеться у проекті рішень Уманської міської ради та виконавчого комітету Уманської міської ради.

Про такі видатки на експлуатацію водограїв та інші витрати з міського бюджету стало відомо активістам місцевого осередку "Стоп корупції".

"ГО "Стоп корупції" повідомляє наступне: 1.Проект рішення Уманської міської ради від 10 травня 2017 року – "Передати витрати в загальній сумі 28607324.00 грн по реконструкції парку ім. Т.Г.Шевченка";

2.Проект рішення Уманської міської ради від 07 червня 2017 року – "Передати витрати на озеленення вул. Незалежності в сумі 1 124 768 грн."Це на вулиці, де знаходиться парк Шевченка";

3.Проект рішення виконавчого комітету Уманської міської ради від 30 травня 2017 року – "Закупити металоконструкції для облаштування охорони в парку Шевченка на суму 85 000,00 грн."

4.Проект рішення виконавчого комітету Уманської міської ради від 13 червня 2017 року "Закупити кондиціонер для охорони в парку ім. Т.Г.Шевченка", – повідомили активісти "Стоп корупції" на загал.

Нагадаємо, раніше "СтопКор" розкрив тендерні махінації та корупційну схему із будівництвом сучасного фонтану в Умані. Про це йшлося у сюжеті Лілії Ткачук.

На водограї нагріли руки чиновники міської ради, яких поліція підозрює у розтраті державних коштів, а відомий депутат Верховної ради пропіарився на будівництві за гроші з бюджету. Авторка розслідування знайшла численні порушення під час проведення торгів, вивела на чисту воду так званих виконавців проекту і показала, до кого тягнуться корупційні ниточки.

Другие новости