ПоддержатьУкраїнська

Журналіст звернув увагу на дивну охорону Савченко у Донецьку

StopCor
StopCor

StopCor

Журналіст звернув увагу на дивну охорону Савченко у Донецьку

Журналіст Денис Казанський відмітив, що під час візиту в окупований Донецьк народний депутат Надія Савченко мала кращу охорону, ніж була у Гіві та Мотороли.

Про це він розповів у соцмережі.

Казанський вважає, що у Савченко була доволі дивна охорона. Оскільки її оточували бойовики, які всі були із закритими обличчями. При цьому у Донецьку вже давно ніхто ні від кого не ховається.

"ДНРівці давно вже не носять балаклави й не приховують осіб. Охорона Захарченко ходить без масок. А тут така конспірація. До чого б? Якісь спеціальні росіяни, яким довірили охороняти VIP-гостя? Які ще версії?", – розповів журналіст.

Також Казанський відмітив, що в підвалах Донецька вже рік сидить 63-річний викладач університету, як особливо небезпечний злочинець. А ветеран добровольчого корпусу гуляє містом у супроводі охорони.

"А ветеран добробата, "кривава навідниця", визнана в Росії винною у вбивстві журналістів, гуляє по Донецьку в супроводі озброєної охорони бойовиків", – відзначив журналіст.

Журналіст звернув увагу на дивну охорону Савченко у Донецьку

Нагадаємо, народний депутат Антон Геращенко вважає, що візит Надії Савченко в тимчасово окуповані райони Донбасу був ретельно спланований її російськими кураторами.

Другие новости