ПоддержатьУкраїнська

16 червня 2017 - прогнози погоди по обласним центрам України

StopCor
StopCor

StopCor

16 червня 2017 - прогнози погоди по обласним центрам України

У п'ятницю в Україні очікується мінлива хмарність. Майже на всій частині країни прогнозується суха погода. Температура повітря вночі коливатиметься в межах +4…17 градусів, удень +17...+27. Вітер змінних напрямків, переважно західний, північний, північно-західний, південний, південно-західний і південно-східний, 1-8 м/с.

У північних областях очікується мінлива хмарність. У регіоні буде переважати суха погода. Вночі повітря охолодитися до +9...+13 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +17...+24. Вітер західний і північно-західний, 2-5 м/с.

У південних областях – мінлива хмарність. У регіоні очікується суха погода за даними Sinoptik.ua. Вночі стовпчики термометрів покажуть +10...+15 градусів, удень повітря прогріється до +19...+25. Вітер північний, західний, південно-західний і північно-західний, 1-6 м/с, надзвичайно висока пожежна небезпека.

У Криму очікується хмарна погода з проясненнями. На півострові збережеться суха погода. Вночі температура повітря складе +11...+17 градусів. Денна буде коливатися від +22 до +26. Вітер західних, південних, південно-західних і північно-західних напрямків, 1-6 м/с.

У східних областях – мінлива хмарність. У регіоні переважно суха погода. Вночі градусники покажуть +10...+13, денна температура повітря складе +18...+22 градуси. Вітер західний, південно-західний і північно-західний, 1-5 м/с.

У західних областях – мінлива хмарність. У регіоні буде переважати суха погода. Температура повітря вночі опуститься до +4...+12 градусів, удень підніметься до +18... 27. Вітер південний, північно-західний, південно-східний, західний і південно-західний, 1-5 м/с.

У Карпатах – хмарна погода з проясненнями. У регіоні ввечері, можливо, пройде сильний дощ. Температура повітря вночі +10...+14, удень +22...+23 градусів. Вітер південний, східний, південно-східний та північно-східний, 1-4 м/с.

У центральних областях – мінлива хмарність. У регіоні переважно суха погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть +9...+14 градусів, удень – від +21 до +26. Вітер західний, південно-західний і північно-західний, 2-5 м/с.

Другие новости

Стало известно, на какую сумму ущерб нанесли вражеские обстрелы энергетике Украины

Стало известно, на какую сумму ущерб нанесли вражеские обстрелы энергетике Украины

Основные повреждения вследствие массированных атак получили объекты тепловой и гидрогенерации, а также системы передачи электроэнергии

Британская разведка: Россия готовит первую мобилизацию на оккупированной части Запорожской области

Британская разведка: Россия готовит первую мобилизацию на оккупированной части Запорожской области

По мнению специалистов, российская мобилизация в этом регионе будет ограничена, потому что многие выехали из Запорожской области.