ПоддержатьУкраїнська

17-18 грудня 2016 - прогнози погоди по обласним центрам України

StopCor
StopCor

StopCor

17-18 грудня 2016 - прогнози погоди по обласним центрам України

На вихідних в Україні очікується хмарна погода з проясненнями. На більшій частині країни в суботу і в неділю опадів не передбачається. У західних і центральних областях у суботу без опадів, у неділю переважно сніжна погода. Температура повітря вночі становитиме -18...+3 градуси, удень -7...+6. Вітер змінний, переважно західний, північно-західний і південно-західний, 1-6 м/с.

У північних областях – хмарна погода з проясненнями. У суботу в регіоні можливий дрібний сніг, у неділю опадів не передбачається. Вночі від -18 до -2 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться в межах -2...+2. Вітер західний, північно-західний та південно-західний, 2-5 м/с.

У південних областях очікується хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю буде переважно суха погода за даними Sinoptik.ua. Вночі від -15 до -3 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до -4...+2. Вітер західний, південний та південно-західний, 1-4 м/с.

У Криму хмарна погода з проясненнями. На півострові на вихідних буде суха погода. У неділю в Сімферополі можливий дрібний сніг. Температура повітря вночі в межах -13...+3 градусів, удень – до -5...+6. Вітер західних, південно-західних, північних, північно-східних і північно-західних напрямків, 1-6 м/с.

У східних областях – хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю в регіоні опадів не передбачається. Температура вночі -15...-6 градусів. Денна температура повітря складе -7...0 градусів. Вітер західних, південних і південно-західних напрямків, 1-5 м/с.

У західних областях – хмарна погода з проясненнями. У суботу в регіоні опадів не передбачається, у неділю висока ймовірність дощу зі снігом. Температура повітря вночі до -15...+5 градусів, удень -8...+2. Вітер західний, північно-західний та південно-західний, 1-5 м/с.

У Карпатах – хмарна погода з проясненнями. У суботу в регіоні без опадів, у неділю до вечора очікується дрібний сніг. Температура повітря вночі від -10 до -7, удень – від -3 до -2 градусів. Вітер південний, східний, північно-східний і південно-східний, 1-4 м/с.

У центральних областях – хмарна погода з проясненнями. У суботу в регіоні без опадів, у неділю переважно сніжна погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть -15...-2 градуси, вдень -5...0. Вітер західних, північно-західних і південно-західних напрямків, 1-4 м/с.

Другие новости

Священники ПЦУ проводят богослужения на оккупированных территориях подпольно.

Священники ПЦУ проводят богослужения на оккупированных территориях подпольно.

Несмотря на опасность, которую несет подобная деятельность, священники собирают общину где-то так, чтобы никто не знал об этом

Стало известно, на какую сумму ущерб нанесли вражеские обстрелы энергетике Украины

Стало известно, на какую сумму ущерб нанесли вражеские обстрелы энергетике Украины

Основные повреждения вследствие массированных атак получили объекты тепловой и гидрогенерации, а также системы передачи электроэнергии

Британская разведка: Россия готовит первую мобилизацию на оккупированной части Запорожской области

Британская разведка: Россия готовит первую мобилизацию на оккупированной части Запорожской области

По мнению специалистов, российская мобилизация в этом регионе будет ограничена, потому что многие выехали из Запорожской области.