ПоддержатьУкраїнська

30 березня 2016 - прогнози погоди по областним центрам України

StopCor
StopCor

StopCor

30 березня 2016 - прогнози погоди по областним центрам України

У середу в Україні очікується хмарна погода з проясненнями. Практично на всій території країни переважатиме дощова погода. Місцями у південних, західних, східних областях і в Криму опадів не передбачається. Температура повітря вночі становитиме -1...+9 градусів, удень +5...+16. Вітер змінний, переважно західний, північно-західний, південний, південно-західний і південно-східний, 1-6 м/с.

У північних областях очікується хмарна погода з проясненнями. У регіоні буде переважати дощова погода за даними Sinoptik.ua. Вночі температура повітря становитиме -1...+5 градусів удень – від +8 до +13. Вітер західний, південний, південно-західний і південно-східний, 1-5 м/с.

У південних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні переважно дощова погода. В Одеській області – без опадів. Уночі стовпчики термометрів покажуть +2...+8 градусів, удень повітря прогріється до +8...+15. Вітер західний, південний, південно-західний і північно-західний, 1-5 м/с.

У Криму – мінлива хмарність, на півострові опадів не передбачається. Уночі температура повітря складе +3...+9 градусів. Денна температура повітря буде коливатися від +10 до +12. Вітер західний, південний і південно-західний, 1-6 м/с.

У східних областях очікується хмарна погода з проясненнями. У Харківському та Дніпропетровському регіонах переважно дощова погода. У Донецькій і Луганській областях – без опадів. Уночі до 0...+5 градусів, денна температура повітря складе +9...+13. Вітер південний, західний та південно-західний, 1-4 м/с.

У західних областях прогнозується хмарна погода з проясненнями. На більшій частині регіону очікується суха погода. У Львівській, Закарпатській, Хмельницькій областях можливий невеликий дощ. Температура повітря вночі опуститися до 0...+6 градусів, удень стовпчики термометрів покажуть +5...+16. Вітер західний, південний, південно-західний і південно-східний, 1-4 м/с.

У Карпатах – хмарна погода з проясненнями, в регіоні вранці та ввечері можливий невеликий дощ. Температура повітря вночі до +4, удень – до +13 градусів. Вітер південний і південно-східний, 1-4 м/с.

У центральних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні переважно дощова погода. У Вінницькій області опадів не передбачається. Уночі стовпчики термометрів покажуть +3...+6 градусів, удень – від +8 до +15. Вітер західний, південний, південно-західний і південно-східний, 2-6 м/с.

Другие новости

В Киеве задержали 'агробизнесменов', незаконно пытавшихся получить 25 млн грн кредита в банке

В Киеве задержали "агробизнесменов", незаконно пытавшихся получить 25 млн грн кредита в банке

Трое мужчин, которые выдавали себя за владельцев агробизнеса, сговорились получить кредиты на значительные суммы

Готовится уехать на ПМЖ? Долларовый миллионер Слобоженко 'эвакуировал' элитный автопарк из столичного ЖК

Готовится уехать на ПМЖ? Долларовый миллионер Слобоженко "эвакуировал" элитный автопарк из столичного ЖК

Долларовый миллионер, вероятно, планирует побег за границу?

Крутые машины и земли в Киевской области: действующего нардепа подозревают в незаконном обогащении на 11 миллионов

Крутые машины и земли в Киевской области: действующего нардепа подозревают в незаконном обогащении на 11 миллионов

Незаконное обогащение на 11 млн грн: подозревается действующий нардеп