ПоддержатьУкраїнська

5 серпня 2016 - прогнози погоди по областним центрам України

StopCor
StopCor

StopCor

5 серпня 2016 - прогнози погоди по областним центрам України

У п'ятницю в Україні очікується мінлива хмарність. Майже на всій частині країни прогнозується суха погода. Температура повітря вночі коливатиметься в межах +11...+27 градусів, удень +24...+34. Вітер змінний, переважно північний, східний, північно-східний, південно-східний, південний і південно-західний, 1-6 м/с.

У північних областях очікується мінлива хмарність. У регіоні буде переважати суха погода за даними Sinoptik.ua. Вночі повітря охолодитися до +13...+19 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +26...+30. Вітер східний, південний, північно-східний і південно-східний, 1-4 м/с.

У південних областях – мінлива хмарність. У регіоні переважно суха погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть +15...+21 градус, удень повітря прогріється до +29...+32. Вітер північний, східний та північно-східний, 1-5 м/с.

У Криму очікується сонячна погода. На півострові опадів не передбачається. Уночі температура повітря складе +20...+27 градусів. Денна коливатиметься від +30 до +32. Вітер північних, північно-східних і північно-західних напрямків, 1-6 м/с.

У східних областях – мінлива хмарність. У регіоні переважно суха погода. Вночі градусники покажуть +16...+20, денна температура повітря складе +30...+34 градусів. Вітер північний і північно-східний, 2-5 м/с.

У західних областях – мінлива хмарність. У регіоні буде переважати суха погода. Температура повітря вночі опуститься до +11...+18 градусів, удень підніметься до +24...+31. Вітер південний, східний, південно-східний та південно-західний, 1-4 м/с.

У Карпатах – сонячна погода. У регіоні опадів не передбачається. Температура повітря вночі до +15, удень до +28 градусів. Вітер східний, південно-східний, південний і північно-східний, 1-4 м/с.

У центральних областях – мінлива хмарність. У регіоні опадів не передбачається. Уночі стовпчики термометрів покажуть +14...+17 градусів, удень – від +27 до +31. Вітер північний, східний, південно-східний та північно-східний, 1-4 м/с.

Другие новости

Россияне взяли в плен 40 гражданских в Волчанске, – руководитель следственного управления Болвинов

Россияне взяли в плен 40 гражданских в Волчанске, – руководитель следственного управления Болвинов

Гражданских постоянно допрашивают, и те, кто проводит эти допросы, называют себя "агентами ФСБ"

ВРУ зарегистрировала законопроект об отмене лишения свободы за уклонение от мобилизации

ВРУ зарегистрировала законопроект об отмене лишения свободы за уклонение от мобилизации

Среди новых видов "наказаний" предлагают и общественные работы сроком от 160 до 240 часов