ПоддержатьУкраїнська

Харківський нардеп задекларував цілий автопарк вантажівок

StopCor
StopCor

StopCor

Харківський нардеп задекларував цілий автопарк вантажівок

Згідно з декларацією власника "Кулиничів" Володимира Мисика, нардеп та його дружина разом мають готівки у еквіваленті близько 2,8 млн. дол.

Як повідомляє Depo.Харків із посиланням на Національне агенство з питань запобігання корупції, народний депутат України (позафракційний), голова підкомітету з питань діяльності органів прокуратури Комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Володимир Мисик є власником цілого автопарку.

Згідно з його декларацією про доходи за 2015 рік, нардеп володіє вантажними автомобілями: п'ятьма ЗИЛ-5301 ("Бичок"), двома МАЗ-6303, а також ГАЗ-3307 та МАЗ-5337. Також у гаражі Мисика - Lexus LX 570 та два позашляховика Mitsubishi Outlander 3.0 AT. Крім того, нардеп володіє напівпричепом та причепом для транспортування катерів UMS BOAT. Є й самі катери - вишуканий Sea-Doo BRP Utopia 205 та круїзний Crownline 250 CR.

Дружині нардепа Ірині належать вантажні автомобілі ГАЗ-3307 та ЗИЛ-5301, а також легковики ВАЗ-21099 та BMW-X5.

Мисик має у постійному користуванні 50 га землі у Лозовій та Кегичівському районі Харківської області та володіє спільно з дружиною квартирою площею 80,7 кв. м у Києві. Його дружині належить також земельна ділянка площею 0,26 га та дачний будинок площею 139,6 кв. м та вартістю на момент придбання 4,25 млн. грн у Хотімлі Вовчанського району (селище на березі Печенізького водосховища). Також Ірина володіє двома квартирами у Харкові - площею 166,7 кв. м та 168,9 кв. м. У декларації також вказані її ювелірні вироби та дві шуби.

Володимир Мисик також є одноосібним власником ТОВ "Кегичівське" та фермерського господарства "Кегичівське". Також він володіє 50% капіталу ТОВ "МТ-1" (інші 50% належать Олександру Романюку), якому, за інформацією Департаменту адміністративних послуг та споживчого ринку Харківської міськради, належить торгівельний майданчик біля ст. метро “Армійська" (пр. Московський,218-А). Його дружині належить 50% ТОВ "Міранда Плюс" (інша частина належить Катерині Степановій).

Згідно декларації, основні грошові статки Володимир Мисик отримав торік від повернення йому братом Михайлом боргу у розмірі майже 10 млн грн. Ще 75,5 тис. грнг. він одержав у якості депутатської зарплати, 80,6 тис. грн - відшкодування витрат, пов'язаних із виконанням депутатських повноважень, 25,2 тис. грн - відшкодування витрат на авіаперельоти. 69,7 тис. грн склав його дохід від відчуження рухомого майна.

Дружина нардепа Ірина отримала 100,8 тис. грн заробітної плати у ФГ "Кегичівське", 389,8 тис. грн - у якості доходу від зайняття підприємницькою діяльністю та 10,2 тис. грн - як "додаткове надходження" від ТОВ "Лесаффр-Україна".

На банкових рахунках Мисика знаходиться 657,9 тис. грн, на рахунках його дружини - 81,7 тис. грн. Нардеп задекларував у готівкових коштах 594 тис. дол., 363 тис. євро та 9,65 млн грн, його дружина - 495 тис. дол., 454 тис. євро та 12,9 млн грн.

Другие новости

На Житомирщине руководитель благотворительного фонда продавал 'гуманитарные' автомобили, предназначенные для ВСУ

На Житомирщине руководитель благотворительного фонда продавал "гуманитарные" автомобили, предназначенные для ВСУ

Информация о продаже руководителем БФ таких автомобилей свободно распространялась в общине.

Путевка в Румынию для уклоняющегося за 9 тыс. евро: на Буковине разоблачили перевозчика и группу его 'клиентов'

Путевка в Румынию для уклоняющегося за 9 тыс. евро: на Буковине разоблачили перевозчика и группу его "клиентов"

Пограничники разоблачили канал контрабанды людей через госграницу в Черновицкой области