ПоддержатьУкраїнська

Керівник поліції на Черкащині намагався надати хабар за проходження атестації

StopCor
StopCor

StopCor

Керівник поліції на Черкащині намагався надати хабар за проходження атестації

Керівника поліції Черкаської області та одного з керівників Національної академії внутрішніх справ України затримали під час спроби надати хабар за проходження атестації. Про це повідомили у прес-службі Генеральної прокуратури України.

Виконувач обов’язків начальника Головного управління Нацполіції в Черкаській області і заступник директора інституту післядипломної освіти Нацакадемії внутрішніх справ України намагалися надати 2 тис дол. хабара та талонів на 400 літрів палива заступнику голови Нацполіції України за сприяння під час проходження атестації підлеглими виконувача обов’язків начальника ГУНП в Черкаській області. Зокрема, мова йшла про заступника начальника ГУНП в Черкаській області — начальника слідчого управління та начальника управління кадрового забезпечення.

Правопорушників затримали при спробі передати 2 тис доларів хабара та талонів на 400 літрів палива службовій особі, яка займає особливо відповідальне становище, за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.369 (пропозиція та надання неправомірної вигоди службовій особі, яка займає особливо відповідальне становище) КК України.

Наразі проводиться комплекс слідчих та розшукових дій з метою встановлення усіх обставин вчиненого кримінального правопорушення, а також вирішується питання про обрання затриманим запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування наразі триває.

За скоєне кримінальне правопорушення зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 10 років з конфіскацією майна.

Другие новости

После расследования СтопКора скандальные пророссийские 'охранники' Маркушина забрались из мэрии Ирпеня (видео)

После расследования СтопКора скандальные пророссийские "охранники" Маркушина забрались из мэрии Ирпеня (видео)

После расследования СтопКора "охранники" мэра Ирпеня из агентства "ЧУР" покинули горсовет