ПоддержатьУкраїнська

Кіностудія "Укртелефільм" перетворилась на корупційне агентство нерухомості - ЗМІ

StopCor
StopCor

StopCor

Кіностудія 'Укртелефільм' перетворилась на корупційне агентство нерухомості - ЗМІ

Майже 2 роки тому рада ухвалила закон про створення суспільного мовлення на базі першого телеканалу. Утім об'єднання усіх державних структур, що мали в нього увійти для подальшої трансформації в сучасний, незалежний телерадіомовник досі не завершене.

Як і очікувалось, ідея наштовхнулась на саботаж на різних рівнях. Реформу тягне в низ колись легендарний "Укртелефільм", що мав би також влитись у Суспільне, передає "24 канал".

Виявилось що останнім часом "Укртелефільм" замість зйомок, взявся зводити житлові будинки та продавати квартири. Почалася судова тяганина за квадратні метри, продаж квартир своїм за готівку в обхід бюджету.

Створення Суспільного мовлення, незалежного ані від цензури влади, ані від олігархів, яке було однією з вимог Революції гідності, наштовхнулось на саботаж старих кадрів по всій країні. І "Укртелефільм", який колись знімав відомі фільми, – яскравий цьому приклад, повідомляє джерело.

Другие новости

Священники ПЦУ проводят богослужения на оккупированных территориях подпольно.

Священники ПЦУ проводят богослужения на оккупированных территориях подпольно.

Несмотря на опасность, которую несет подобная деятельность, священники собирают общину где-то так, чтобы никто не знал об этом