ПоддержатьУкраїнська

Користувачі соцмереж жорстко висміяли похорон Гіві. ФОТО

StopCor
StopCor

StopCor

Користувачі соцмереж жорстко висміяли похорон Гіві. ФОТО

Як і очікувалося, влади терористичної "ДНР" влаштували з похорону карателя Гіві справжній театр з замовленої масовкою і насильно зігнаних на процесію людьми, в основному студентами та працівниками бюджетної сфери.

З ліквідованим ватажком банди "Сомалі" прощалися не одну годину в Театрі опери та балету окупованого Донецька, після чого закриту труну з тілом терориста поставили на військове авто і прямо повезли на цвинтар, де бойовика поховають поруч з могилою ще одного терориста - Мотороли, повідомляє " Діалог.UA ".

Природно, в стороні від даної події не залишилися і соцмережі, які ємко потролили похорон Михайла Толстих (справжні ім'я та прізвище бойовика - ред.). "У Донецькому обласному театрі з аншлагом проходить спектакль "Похорон Гіві" , де раніше з успіхом пройшли"Похорон Мотороли", чекають "Похорон Захара", "Подейкують, що в цьому парадному костюмі він добереться до Києва, остання воля – святе ", – пишуть в коментарях в Twitter і Facebook учасники обговорень.

Також користувачі висміяли фото з переляканим ватажком "ДНР" Захарченком, який прийшов на прощання з терористом з великим букетом троянд. Ватажок "ДНР" сильно наляканий, його вираз обличчя чітко зафіксував фотооб'єктив.

"Сашка , небось, каже Гіві: браток, скоро і я з тобою буду", "Захар наляканий сильно, розуміє, що скоро і його приберуть", "Бійся, гнида, зовсім недовго тобі залишилося ходити по землі ногами", – пишуть в коментарях люди.

Раніше повідомлялося, що на похорон Гіві, попри те, що людей насильно зганяли, прийшло вдвічі менше людей, ніж на похорон Мотороли. Крім того, відомо, що у Кремля вже є план по окупованому Донбасу, який почне реалізовуватися після того, як РФ ліквідує всіх ватажків терористів на сході України.

Другие новости

Одесская мэрия отказалась устанавливать бюст герою, взорвавшему вместе с собой Генический мост

Одесская мэрия отказалась устанавливать бюст герою, взорвавшему вместе с собой Генический мост

Одесский горсовет решил отказать активистам в установленные достопримечательности