ПоддержатьУкраїнська

На Чернігівщині сержант попався на хабарі від курсанта

StopCor
StopCor

StopCor

На Чернігівщині сержант попався на хабарі від курсанта

Сержант-інструктор отримав від курсанта неправомірну вигоду у розмірі 2,5 тис. гривень.

У Чернігівській області співробітники військової прокуратури Деснянського гарнізону Центрального регіону України спільно з оперативними працівниками СБУ виявили факт отримання неправомірної вигоди старшиною навчальної танкової роти батальйону однієї з військових частин. Про це повідомили в прес-службі військової прокуратури Центрального регіону України.

"Сержант-інструктор вимагав від курсанта і отримав неправомірну вигоду в розмірі 2500 гривень за лояльне ставлення при проходженні військової служби, отримання позитивних оцінок при здачі іспитів по закінченні навчального періоду, а також присвоєння військового звання "старший солдат", - йдеться в повідомленні.

Військовослужбовець був затриманий правоохоронцями після отримання хабара. "Готується повідомлення про підозру у вчиненні кримінального злочину за ч. 3 ст. 368 КК України та клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою", - підкреслили у військовій прокуратурі Центрального регіону України.

Другие новости

Во Львовской области ухилянтам продавали удостоверение об инвалидности

Во Львовской области ухилянтам продавали удостоверение об инвалидности

Среди средств уклонения от призыва оказались фальшивые удостоверения об инвалидности, которые продавались на Львовщине за кругленькую сумму в 1500 долларов

Активы на триллион рублей: как подсанкционные Бродский и Клюкин вывели средства российского 'Совкомбанка' на Кипр

Активы на триллион рублей: как подсанкционные Бродский и Клюкин вывели средства российского "Совкомбанка" на Кипр

На Кипре нашли выведенные активы российского банка