ПоддержатьУкраїнська

На сході України загинув молодий медик – подробиці

StopCor
StopCor

StopCor

На сході України загинув молодий медик – подробиці

Російські найманці продовжують порушувати режим припинення вогню на Донбасі. В результаті загинув молодий медик. Стали відомі обставини, за яких обставин загинув військовослужбовець з медосвітою.

Новину передає "Преса України".

Сьогодні, 14 травня, стало відомо про загибель у зоні кризової ситуації Донбасу військового медика. Йдеться про 23-річного військовослужбовця з 95-ї бригади Олега Бокоча. Хлопець загинув у ніч на 13 травня, рятуючи бійця.

Відомо, що інцидент трапився у зоні проведення Операції об'єднаних сил, біля Авдіївки. Бокоч народився у селі Миколаївка, Кобеляцького району Полтавської області.

"Після закінчення медичного коледжу хлопець із Миколаївки пішов служити за контрактом медиком у Збройні сили України. Він проходив службу у 95-ій окремій десантно-штурмовій бригаді. Сьогодні їх позиції обстріляли сепаратисти. Олег хотів витягти пораненого військового із зони обстрілу, але у нього влучив осколок снаряда", – відзначає видання Ехо.

Як повідомлялось раніше, минулі вихідні на Донбасі були досить неспокійними. У суботу, 12 травня, російські найманці 73 рази відкрили вогонь по позиціях українських захисників. В результаті один боєць загинув. У минулу добу ситуація в районі проведення ООС залишалася складною. Ворог 63 рази відкрив вогонь, вкотре порушивши режим припинення вогню.

Другие новости

На Житомирщине руководитель благотворительного фонда продавал 'гуманитарные' автомобили, предназначенные для ВСУ

На Житомирщине руководитель благотворительного фонда продавал "гуманитарные" автомобили, предназначенные для ВСУ

Информация о продаже руководителем БФ таких автомобилей свободно распространялась в общине.

Путевка в Румынию для уклоняющегося за 9 тыс. евро: на Буковине разоблачили перевозчика и группу его 'клиентов'

Путевка в Румынию для уклоняющегося за 9 тыс. евро: на Буковине разоблачили перевозчика и группу его "клиентов"

Пограничники разоблачили канал контрабанды людей через госграницу в Черновицкой области