ПоддержатьУкраїнська

На Сході України ЗСУ зазнали нових втрат

StopCor
StopCor

StopCor

На Сході України ЗСУ зазнали нових втрат

Незаконні збройні формування значно скоротили кількість своїх вогневих атак – до 25 за добу, 20 січня. Проте вони не стали менш інтенсивнішими. Бойовики обстрілювали бійців ЗСУ в на всіх трьох напрямках, в результаті у сил АТО – один 200-й.

Новину повідомляє прес-центр штабу АТО.

На Маріупольському напрямку бойовики пустили в хід гранатомети та стрілецьку зброю. З них вони гатили поблизу Широкиного, Гнутового, Талаківки та Павлополя. По Тарамчуку стріляли з озброєння бронемашини піхоти. Снайперський вогонь був зафіксований в районі населеного пункту Новотроїцьке.

"На Донецькому напрямку російсько-окупаційні війська з 82 міліметрових мінометів обстрілювали наші позиції в районі Новоселівки Другої. З гранатометів та стрілецької зброї – Авдіївку та Зайцеве", - йдеться в повідомленні прес-центру.

Ті ж види озброєння застосували бойовики, що атакують Луганський напрямок. Дісталося Новозванівці, Сизому та Станиці Луганській. Загалом за добу зафіксовано не так вже й багато вогневих атак, у порівнянні з попередніми днями. Проте один український військовий в ході обстрілів отримав поранення, які виявилися не сумісні з життям.

Другие новости

Британия советует своим гражданам избегать любых поездок в Украину, — сайт британского правительства.

Британия советует своим гражданам избегать любых поездок в Украину, — сайт британского правительства.

Исключение британского правительства касается Закарпатской, Ивано-Франковской, Тернопольской, Черновицкой, Львовской, Волынской, Ровенской и Житомирской областей

После расследования СтопКора скандальные пророссийские 'охранники' Маркушина забрались из мэрии Ирпеня (видео)

После расследования СтопКора скандальные пророссийские "охранники" Маркушина забрались из мэрии Ирпеня (видео)

После расследования СтопКора "охранники" мэра Ирпеня из агентства "ЧУР" покинули горсовет