ПоддержатьУкраїнська

На Закарпатті керівникові медзакладу за "інвалідний" хабар загрожує до 5 років ув'язнення

StopCor
StopCor

StopCor

На Закарпатті керівникові медзакладу за 'інвалідний' хабар загрожує до 5 років ув'язнення

Прокуратурою завершено досудове розслідування та скеровано до суду з обвинувальним актом кримінальне провадження стосовно керівника одного з медичних закладів області, якого було викрито при одержанні неправомірної вигоди.

Наприкінці лютого працівниками прокуратури Закарпатської області, спільно з співробітниками Управління захисту економіки в області, у службовому кабінеті в приміщенні Закарпатського обласного центру медико-соціальної експертизи було затримано керівника медустанови області при отриманні неправомірної вигоди за вплив на членів Ужгородської міжрайонної медико-соціальної експертної комісії, які уповноважені на виконання функцій держави, у встановленні закарпатці 2 групи інвалідності.

Своїми умисними діями лікар вчинив злочин, передбачений ч. 2 ст. 369-2 КК України, тобто зловживання впливом, за кваліфікуючими ознаками - одержання неправомірної вигоди для себе за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави.

Санкція даної статті передбачає позбавлення волі на строк від двох до п’яти років, повідомляють у прес-службі прокуратури Закарпатської області.

Другие новости

Британия советует своим гражданам избегать любых поездок в Украину, — сайт британского правительства.

Британия советует своим гражданам избегать любых поездок в Украину, — сайт британского правительства.

Исключение британского правительства касается Закарпатской, Ивано-Франковской, Тернопольской, Черновицкой, Львовской, Волынской, Ровенской и Житомирской областей

После расследования СтопКора скандальные пророссийские 'охранники' Маркушина забрались из мэрии Ирпеня (видео)

После расследования СтопКора скандальные пророссийские "охранники" Маркушина забрались из мэрии Ирпеня (видео)

После расследования СтопКора "охранники" мэра Ирпеня из агентства "ЧУР" покинули горсовет